RINEO DIZAJN doo je certificirana tvrtka (ISO 9001:2008, ISO 14001:2008) specijalizirani za izradu svih vrsta vizualnih komunikacija promotivnog sadržaja: svjetlećih reklama i natpisa,LED display-a, 3D slova, totema, tiska velikog formata, laserskog i CNC rezanja i graviranja, te marketinga u vidu promocije, dizajna i ostalih rješenja. Tvrtka je započela sa radom 2007. godine te do danas postala jedna od vodećih u regiji na svom području djelovanja.

Godišnje oslikavamo preko cca 150 vozila. Za oslikavanje koristimo najkvalitetnije folije na tržištu, ORAJET 3951 GRA dig tisak 1440 dpi trajnost folije do 5god, odmascivanje, hladna cast laminacija strojno nanešena, garancija na rad 1god.

Naši klijenti su izuzetno zadovoljni kvalitetom i brzinom izvođenih radova.
Oslikavanje vozila vršimo u kontroliranim uvjetima (temperatura, vlažnost) što je jako bitno za što bolje prijanjanje folije za vozila. Također u ponudi imamo i demontažu kvaka te ljepljenje iza istih.

Neke od referenci oslikavanja vozila uključuje: emmezeta kombiji, gorenje vozila, niveto, polleo sport, tepih centar itd…

Za Vas smo pouzdani, dostupni, precizni i kreativni.
Na stranicama koje slijede pripremili smo Vam kratak sažetak naših radova. Nadamo se da ćete uživati u prelistavanju te da ćemo Vas inspirirati za neku Vašu buduću reklamu, projekt ili promociju.

Tokom 10 godina poslovanja stalno radimo na poboljšanju i nadzoru kvalitete proizvoda, proizvodnje, rada i radnika te zaštite okoliša.

Svaki naš djelatnik osposobljen je za rad na siguran način na radnom mjestu koje obavlja i svaki je prošao tečaj prve pomoći. U skladu s važećim zakonima o sigurnosti imamo djelatnika s položenim toksiokološkim ispitom, kao i montere osposobljene za rad na visinama na siguran način.

Certificirani smo sa sljedećim standardima kvalitete:
-ISO 9001:2008  – od 2014 god
-ISO 14001:2008  – od 2014 god
-3M Graphic installer – od 2013 god